Groen is de toekomst!

Door de vele voordelen die verbonden zijn aan zonnepanelen is het plaatsen van deze befaamde energieopwekkers een keuze die u zich nooit zal beklagen. Denk maar aan het verdwijnen van uw energiefactuur als sneeuw voor de zon, de lange levensduur van de panelen en het wegvallen van een grote bron van uitstoot.

De aankoop van de panelen is een investering die zich op korte tijd terugverdient. Daarnaast is het milieuvriendelijke aspect een belangrijke factor die vele gezinnen overhaalt om toch de stap te zetten. Bereid u voor op de toekomst en produceer uw eigen groene stroom!

Groen is de toekomst!

Leuckx bvba als gecertificeerd installateur

We begrijpen dat u nog met bepaalde vragen en twijfels zit. Geen probleem, wij zijn er om u waardevol advies te verlenen. Uiteraard komen wij eerst langs om de nodige ruimtes op te meten en op basis daarvan een precieze analyse op te stellen. 

Indien u beslist om deze slimme zet te maken kan u rekenen op een foutloze plaatsing en afmontage van de panelen. Door onze ervaring in zonnepanelen mag Leuckx zich een gecertificeerd installateur noemen. Contacteer ons voor meer inlichtingen en een afspraak!

Leuckx bvba als gecertificeerd installateur

U kan ons inschakelen voor sanitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.
Geen project is voor ons te klein of te groot!

Uitmuntende service

Om u een uitmuntende service te bieden, laten wij niets aan het toeval over. Voor elk project komen we eerst ter plekke voor de nodige analyses en opmetingen. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte op maat.