Van wc tot wastafel en van bad tot bidet

Leuckx plaatst of vervangt sanitair van A tot Z. Heeft u een probleem met de leidingen, dan lossen wij ook dit op! Wenst u liever een gehele nieuwe installatie? Dan installeren wij alles naargelang uw wens. Baden, douches, lavabo’s, kranen, urinoirs en cabines kennen voor ons geen geheimen. 

U kan ons inschakelen voor sanitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Geen project is voor ons te klein of te groot! Wij vertrouwen steeds op de merken Facq en Sterck door hun consistentie in kwalitatieve producten. 

Van wc tot wastafel en van bad tot bidet

Kies zelf uw toestellen

Maak het uzelf gemakkelijk en bestel nieuwe toestellen rechtstreeks bij ons. Zo bent u verzekerd van kwaliteitsvolle apparatuur én van de know-how van onze installateurs. Gegarandeerd een fantastisch resultaat!

Kies zelf uw toestellen

Een waterlek? Bel ons!

Uiteraard staan wij ook paraat om herstellingen uit te voeren aan uw huidige sanitaire installatie. Contacteer ons voor een snelle analyse ter plaatse!

Een waterlek? Bel ons!

U kan ons inschakelen voor sanitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.
Geen project is voor ons te klein of te groot!

Uitmuntende service

Om u een uitmuntende service te bieden, laten wij niets aan het toeval over. Voor elk project komen we eerst ter plekke voor de nodige analyses en opmetingen. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte op maat.