Een fris briesje

Leuckx BVBA is in Vlaanderen sinds jaar en dag gekend als expert in klimaatbeheersing. Zowel in de woon- en werkomgeving beschikken wij over de nodige ervaring om precies uw wensen te realiseren. Dankzij Panasonic, onze partner in hoogwaardige apparatuur, bent u verzekerd van een uitmuntend product. 

Een fris briesje

Klimaat op uw maat

Onze technici komen met plezier langs op locatie om een volledige analyse te maken van de situatie en mogelijkheden. Zowel op het vlak van luchtverversing, filtering, verwarming, koeling en vochtigheidsregeling realiseren wij uw wensen. U ontvangt van ons altijd eerst een studie waar de nodige projectinformatie duidelijk en transparant in staat vermeld. Dat is voor ons de basis voor een succesvolle samenwerking én uw tevredenheid!

Klimaat op uw maat

U kan ons inschakelen voor sanitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.
Geen project is voor ons te klein of te groot!

Uitmuntende service

Om u een uitmuntende service te bieden, laten wij niets aan het toeval over. Voor elk project komen we eerst ter plekke voor de nodige analyses en opmetingen. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte op maat.