U verwarmen is onze missie

Installatie en onderhoud van de centrale verwarming is de meest voorkomende dienst die wij bij Leuckx BVBA verzorgen. Voor ons is een strikte opvolging van elke klant uiterst belangrijk. In onze database worden uw gegevens bijgehouden alsook de data van installatie en onderhoud. Deze proactieve werkwijze creëert de mogelijkheid om preventief onderhoud uit te voeren. Dit doen wij voor zowel gasinstallaties, mazoutketels als pelletketels. 

“Problemen voorkomen in plaats van ze op te lossen, dat is slim werken.”

U verwarmen is onze missie

Wij laten u niet in de kou staan

Onvoorziene defecten of ernstige schade? Neem contact met ons op en onze ervaren technici komen ter plaatse om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij werken voornamelijk met de merken Viessmann, Buderus en Vaillant. Doch beschikken wij ook over kennis van minder voorkomende merken. 

Wij laten u niet in de kou staan

Reiniging van stookolie- en gasketels

Door verouderde technologie zijn er bijna geen stookolieketels meer te vinden. Echter zien wij de noodzaak dat ook deze ketels optimaal moeten werken. Door onze lange ervaring in de sector voeren wij nog steeds reinigingen en herstellingen uit van stookolie- en gasketels. Ook de vervanging van uw oude ketel kan u aan ons toevertrouwen. 

Reiniging van stookolie- en gasketels

Specialist in grote installaties

Leuckx legt zich niet enkel toe op huishoudelijke installaties. Zo kunnen ook grote instellingen zoals bedrijven, gemeenten, ziekenhuizen, scholen, etc. beroep doen op onze professionele diensten. Na telefonisch contact wordt er een afspraak vastgelegd. Tijdens dit bezoek analyseren onze technici de situatie en voeren zij de nodige opmetingen uit.

Specialist in grote installaties

U kan ons inschakelen voor sanitaire projecten in zowel nieuwbouw als renovatie.
Geen project is voor ons te klein of te groot!

Uitmuntende service

Om u een uitmuntende service te bieden, laten wij niets aan het toeval over. Voor elk project komen we eerst ter plekke voor de nodige analyses en opmetingen. Op basis hiervan werken we een technische oplossing uit die we vertalen in een gedetailleerde offerte op maat.